Afhalen / Bezorgen

Bij bestelling voor maandagmiddag 12.00 uur kunnen wij de producten de vrijdag/zaterdag erna leveren.

Wij maken 1 keer per week (maandagmiddag) de lijst op van producten die besteld zijn en daarop bestellen wij bij de leverancier.

Dit wordt dan in de loop van de week bij ons bezorgd, waarop we dus op vrijdagavond of zaterdag kunnen leveren.

U heeft bij ons de mogelijkheid de bestelling af te halen of te laten bezorgen, hieronder staan beide mogelijkheden uitgelegd.

Afhalen

Afhalen kan alleen op afspraak. U heeft de keuze tussen vrijdagavond of zaterdag afhalen. Wij maken aan de hand van uw voorkeur een planning en geven u door hoe laat u kunt afhalen. Dit zodat wij zoveel mogelijk vooraf de bestelling klaar kunnen hebben staan en om te voorkomen dat u op andere klanten moet wachten. We verwachten dan ook dat de klanten zich aan deze tijd houden.

Bij bestelling kunt u opgeven welke dag uw voorkeur heeft. Indien u bijvoorbeeld kiest voor de zaterdag en u kunt bijvoorbeeld niet zaterdag tussen 09.00 en 10.00, dan dit direct vermelden desnoods in een apart mailtje. Wij proberen aan dit verzoek te voldoen, indien het niet past nemen wij contact met u op om tot een oplossing te komen.

Bezorgen

Bezorgen doen wij alleen op de zaterdag.

Het bezorggebied is opgedeeld in 3 zone's en de kosten daarbij zijn:

Alles binnen gemeente Veendam: € 1,75

Binnen de groene cirkel op de kaart hiernaast: € 3,75

Binnen de blauwe cirkel op de kaart hiernaast: € 5,75

Als u op het kaartje klikt, krijgt u een grotere afbeelding.

Buiten de blauwe lijn is het op verzoek ook mogelijk thuisgeleverd te krijgen. Echter is dit tegen een ander bedrag, dit is afhankelijk van het leveradres en daarnaast of dit ook voor ons haalbaar is qua bezorging (bijvoorbeeld een adres in Meppel is voor ons eenvoudig te ver om naast de bezorgingen die we binnen het toch al grote gebied ook nog toe te voegen). Dus mocht u buiten de blauwe lijn thuisgeleverd willen krijgen, geef ons uw adres en wij geven u door of het mogelijk is en zo ja wat dan de bezorgkosten zijn.